Bloody Mary

Bloody Mary, maar dan nét wat anders. Laat de Worcestersaus staan en ga voor een scheutje Phans vissaus. Dezelfde kick, met extra diepte. 

Ingrediënten voor 1 persoon

50 ml vodka
100 ml tomatensap
1 eetl. verse limoensap
1 theel. (plantaardige) vissaus
3 druppels Tabasco (of naar smaak)
1/2 theel. gemalen zwarte peper
1/2 theel. selderijzout (of gewoon zout)
IJsblokjes

Garnering
Verse koriander of bleekselderij
Limoen, in partjes
Rode peper, in dunne ringen

Vul een shaker of groot glas met ijsblokjes. Voeg de vodka, tomatensap, limoensap, vissaus, Tabasco, peper en zout toe.

Roer goed door of shake zachtjes tot alles goed gemengd en koud is. Schenk in een hoog glas gevuld met ijs.

Garneer met een paar takjes verse koriander of bleekselderij, rode peper en eventueel een limoenpartje aan de rand van het glas.