Recepten met Phans

Gebakken-tofu-in-tomatensaus Phans
Gebakken tofu in tomatensaus
Een klassieker bij de familie Phans: goudbruin gebakken tofu in een rijke, zoet-zoute tomatensaus. De saus wordt gemaakt van rijpe, zoete tomaten en barst van smaak. Eenvoudig, troostrijk en perfect... Meer informatie...
Spicy-gin-tonic-met-vissaus Phans
Spicy gin & tonic met vissaus
Vissaus. Tajín. Limoen. Gin.  Samen vormen ze een verrassende frisse en pittige gin-tonic.  Meer informatie...
Snelle-phở-gà-Vietnamese-kip-noedelsoep Phans
Snelle phở gà, Vietnamese kip noedelsoep
Maak thuis phở gà: geurige bouillon met kip, noedels, Phans vissaus en verse kruiden. Een snelle versie van Vietnam’s favoriete soep, klaar in 1 uur.   Meer informatie...
Zoetzure-ingelegde-mango-met-vissaus Phans
Zoetzure ingelegde mango met vissaus
Met dit recept tover je een stevige groene mango om tot iets bijzonders. Zoet, zuur, pittig en hartig komen samen in een frisse side dish die perfect past bij barbecue,... Meer informatie...
Thaise-mosselen-met-vissaus Phans
Thaise mosselen met vissaus
Thaise mosselen in kokos-currybouillon met Phans vissaus Meer informatie...
Krokante-panzanella-met-mango-vissaus-en-limoen Phans
Krokante panzanella met mango en vissaus
Recept geschreven door Vanja van der Leeden Met deze panzanellavariant jaag ik Italianen vast op de kast, maar weten ze wel dat er binnen Italië ook lustig wordt gevarieerd op... Meer informatie...
Bloody-Mary Phans
Bloody Mary
Bloody Mary, maar dan nét wat anders. Laat de Worcestersaus staan en ga voor een scheutje Phans vissaus. Dezelfde kick, met extra diepte.  Meer informatie...
Simpele-gehaktballetjes Phans
Simpele gehaktballetjes
Met 5 ingrediënten kan het niet misgaan met deze gehaktballen. Een eenvoudige basis voor heerlijke, sappige gehaktballen. Voeg gerust extra ingrediënten toe naar wens, denk aan peterselie, koriander of fijngemalen... Meer informatie...
Spaghetti-Aglio-e-Olio Phans
Spaghetti Aglio e Olio
Een simpele klassieker met een twist. Deze spaghetti aglio e olio krijgt extra diepgang door de toevoeging van Phans vissaus in plaats van zout. Het resultaat? Comfort food met een... Meer informatie...
Larb-gai-met-laospoeder Phans
Larb gai met laospoeder
De larb gai met laospoeder van Paulami Joshi is een fris, kruidig gerecht vol smaak. Heerlijk als lichte maaltijd of als lekker hapje, geserveerd met onze Phans vissausdressing. Meer informatie...
Opgeklopte-roomboter-met-vissaus-en-gepofte-knoflook Phans
Opgeklopte roomboter met vissaus en gepofte knoflook
Het klinkt in eerste instantie misschien een beetje gek, maar zodra je deze boter hebt geproefd, wil je niets anders meer. Het is rijk van smaak, luchtig van textuur en... Meer informatie...
Geglazuurde-tempeh-met-citroengras-en-ananas Phans
Geglazuurde tempeh met citroengras en ananas
Een verrassend smaakvol gerecht van Pamelia Chia, waarbij zoet, hartig en pittig perfect samenkomen. Door suiker te karamelliseren ontstaat een diepe smaakbasis, die wordt verrijkt met aromatische kruiden, ananassap en... Meer informatie...